NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
همکاران برخی نشریات زنجیره ای که زمانی با روزنامه های شبه اصولگرا همکاری کرده اند، می گویند این روزنامه های مدعی اصولگرایی به مراتب دموکراتیک(تر) از روزنامه های اصلاح طلب هستند.
پایگاه اینترنتی «فردا» - نزدیک به شهرداری تهران- با انتشار گزارشی در این باره، از اسباب کشی یکی از همکاران همین نشریات شبه اصولگرا به روزنامه زنجیره ای آرمان خبر داد و یادآور می شود: مطهره شفیعی، روزنامه نگار اصلاح طلب که سابقه حضور در خبرگزاری ایسنا را هم دارد، در یادداشتی با اشاره به اتمام همکاری اش با روزنامه تهران امروز نوشت؛ شاید باید خوشحال باشم که از خبرنگاری در یک روزنامه اصولگرا به نام تهران امروز به دبیر سیاسی یک روزنامه اصلاح طلب به اسم آرمان رسیدم اما نمی دونم چرا اصلا خوشحال نیستم چون واقعا تو تهران امروز راحت بودم و خیلی کم گزارشهام سانسور می شد. دوستان این روزنامه اصولگرا هیچ وقت با من بخاطر عقیده متفاوتم برخورد نکردن و حداکثر تلاششون رو کردن که نروم.
این روزنامه نگار فعال اصلاح طلب با اشاره به سابقه همکاری با تاج زاده می نویسد: یادمه دو سال پیش که تازه کارمو شروع کرده بودم آقای تاج زاده بهم گفت: ناراحت نباش چون طرز تعامل با مخالف رو یاد می گیری. شاید یکی از بهترین هدیه و تجربه هم همین بود.
در همین حال فرهمند علیپور از عناصر فراری مقیم ایتالیا که با محافل فعال در فتنه سبز همکاری داشته و خبرنگار ویژه کروبی بوده، ذیل اظهارنظر «شفیعی» چنین نوشته است: من این تجربه رو یه کم شدیدتر از شما دارم. نمی تونم پنهان کنم که روابط خبرنگار با سردبیر و... بسیار متفاوت و بهتر از روزنامه های اصلاح طلب بود. خبرنگار بدون هیچ استرسی می توانست ساعت ها برای اثبات نظرش با سردبیر و دبیر سرویس مجادله جدی کنه، داد بزنه و قهر کنه حتی... کاری که من زیاد می کردم اونجا بود که تازه فهمیدم محیط رسانه اصولگرا میتونه به شدت دمکراتیک تر از رسانه های اصلاح طلب باشه در حالی که اولی از اقتدارگرایی حمایت میکنه و دومی از دمکراسی.
محمدحسین مهرزاد از دیگر روزنامه نگاران اصلاح طلب نیز به این یادداشت چنین واکنش نشان داد: منم تجربه کارکردن در روزنامه های اصولگرارو دارم. همین الان هم البته در «ملت ما» کار می کنم. در بسیاری مواقع دوستانم در روزنامه های اصلاح طلب وقتی مطالب ما رو می خونن می گن ما تو روزنامه مون نمی تونیم همچین چیزهایی بنویسیم. البته بعضی وقت ها قلم قرمزشون روی یه چیزهایی می شینه که به عقل جن هم نمی رسه. ولی در غالب موارد آزادی عمل در رسانه های اصولگرایان منتقد بیش از اصلاح طلبان است.
اما صرف نظر از بی حساب و کتابی برخی نشریات که مورد پسند عناصر زنجیره ای واقع شده، سایت فردا گزارش دیگری را منتشر کرده با این عنوان؛ «آیا روزنامه های دوم خردادی وطن فروش تربیت می کنند؟»...
در این گزارش با اشاره به اسامی برخی همکاران نشریات زنجیره ای شبه اصلاح طلب که از کشور گریخته و به تلویزیون دولتی انگلیس پیوسته اند، آمده است: سالهاست که از دوران افول روزنامه نگارانی با عنوان «اصلاح طلب» می گذرد. گروهی که از روزنامه های داخلی شروع کردند و جاسوسی برای انگلیس در شبکه خبری «بی بی سی» سرنوشت این روزهایشان است. پس از سال 84 تعداد زیادی فعالان مطبوعاتی این گروه به خارج از ایران کوچ کردند و ننگ خیانت به وطن و فعالیت برای انگلیس را به جان خریدند. از دو سال گذشته که شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی راه افتاده است، جذب این روزنامه نگاران تسهیل هم شده است. البته شاید کسی مدعی شود که این خبرنگاران اصلاح طلب برای اعتقاداتشان نوشته اند و می نویسند. ولی تاریخ دویست ساله ایران نشان داده است که از جانب انگلیس و آمریکا به غیر از دروغ، خیانت، تجاوز و عهدشکنی چیزی نصیب ایران نشده است. این افراد در دوران اصلاحات در روزنامه ها و مجلات همشهری دوران اصلاحات، ایران، چلچراغ، شهروند امروز، تهران تایمز، شرق، اعتماد، هم میهن، بهار، وقایع اتفاقیه و بسیاری دیگر از نشریات مشغول به کار بوده اند و پس از چندی به شکل کامل جذب این شبکه شدند.
این پایگاه اینترنتی برخی همکاران نشریات زنجیره ای متواری را که اکنون مواجب بگیر ارگان رسمی MI6 انگلیس شده اند، به این شرح اعلام کرد: 1-بزرگمهر شرف الدین، سردبیر سابق هفته نامه زرد «چلچراغ» به بهانه تحصیل از ایران خارج شده است. هفته نامه چلچراغ از زمان آغاز به کار سعی کرده خط شاخه جوانان حزب منحله مشارکت را ادامه دهد. 2-فرناز قاضی زاده، سالها در روزنامه های داخل ایران از جمله نشاط، جامعه روز، عصر آزادگان، اخبار اقتصاد، آفتاب امروز، هم میهن فعالیت کرده است. او از سال1375 کارش را در مطبوعات شروع و در سال 1379 در صداوسیمای جمهوری اسلامی به عنوان مجری فعالیت کرد. در سال 2005 به همراه مسعود بهنود، نوشابه امیری، هوشنگ اسدی و حسین باستانی، عضو گروه اولیه بود که روزنامه اینترنتی روزآنلاین را راه اندازی کردند. 3- سیما علی نژاد... 4- نیما اکبرپور همکار چلچراغ... 5- پناه فرهاد بهمنی خبرنگار روزنامه آفتابگردان و شرق و نوروز و جام جم و اعتماد ملی 6- امید پارسا نژاد همکار همشهری دوران اصلاحات 7- محمد منظرپور خبرنگار بعدی بی بی سی در بیت المقدس که قبلا دبیر اقتصادی روزنامه تهران تایمز بود. 8- نفیسه کوهنورد همکار روزنامه همشهری و شرق و ایران و سپس سی ان ان و بی بی سی 9- فریبا صحرایی...
خاطرنشان می شود برخی از همکاران نشریات زنجیره ای هم اکنون- و بعضا همزمان- با نشریات مذکور و نشریات و رسانه های شبه اصولگرا همکاری دارند و می کوشند خط مشی جریان فتنه را در ایجاد اختلاف و تقابل و سیاه نمایی به اردوگاه اصولگرایان منتقل کنند.
برخی از نظایر این افراد پس از نقش آفرینی در فتنه 88 از کشور گریختند و به اپوزیسیون خارج از کشور پیوستند.

 


[ پنج شنبه 90/6/31 ] [ 12:45 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 4554
بازدید دیروز: 45846
کل بازدیدها: 5156691